Enkeltmannsforetak

Gratis fakturaprogram

Som jeg nevnte i en tidligere artikkel finnes det gratisprogrammer for å føre regnskap. Det finnes også gode gratisprogrammer som genererer fakturaer. Programmet jeg har erfaring med (og varmt kan anbefale) heter Faktura Larsen.

Programmet er 100% gratis og passer godt om du ikke har behov for å sende mer enn 5-10 fakturaer i uka. Desverre er nettstedet for programmet lagt ned, og det kommer ingen oppdateringer. (Mer informasjon og nedlastingslenke til Faktura Larsen her). Dette er versjon 0.7, men jeg har aldri opplevd problemer med det. Eneste jeg kan sette fingeren på er at du ikke kan skrive så mye tekst du vil på fakturaen og i adressefeltene.

Winvask er navnet på et annet fakturaprogram som kommer både i en gratis- en og betalt versjon. Jeg har selv ingen erfaring med dette programmet, men vet at mange bruker det. Programmet kan lastes ned fra Winvask’s eget nettsted.

Conta-Faktura er et helt nytt og nettbasert program (til forskjell fra Winvask og Faktura Larsen som installeres lokalt på pc’en din). Utgiveren lar deg bruke fakturadelen helt gratis, og baserer seg på at brukerne etterhvert kan få bruk for Conta’s andre betalingstjenester som er integrert i programmet (bl.a. inkasso og postlegging). Les mer om tjenesten på conta-faktura.no

(Del gjerne erfaringene dine med programmene i kommentatorfeltet)

88 Kommentarer

 1. Jettz sier:

  Helt enig i det du skriver om IT Larsen. Programmet er skikkelig bra! Har noen små bugs men i det store og hele et stort smiletegn fra meg!

 2. Håkon sier:

  Faktura Larsen er kjempebra. Jeg har brukt det i lengre tid. Eneste som er irriterende er skrivefeilen av ordet forfallsdato! På fakturaene står forfalsdato med en l!

 3. mette sier:

  noen som har vært bort i winwask ?
  Noen synspunkter?
  Tenker sånn larsen vs winwask

 4. Stig Andre sier:

  Har prøvd begge programmene. Enig med dere på Faktura Larsen.
  Men får ikke winwask til å fungere. får masse feil meldinger når jeg skal skrive ut fakturar. Så ender nok opp med å gå tilbake til Faktura Larsen

 5. Sonja Papadimitriou sier:

  Hei.
  Jeg har brukt Faktura Larsen endel, men trengte noe mer enn dette. Da kom jeg over BAS21 et komplett faktura og regnskapsprogram fullt på høyde med Mamut og Visma. Det er helt gratis og det er også et opplæringsprogram, en skole som er helt gratis. Helt fantastisk om du trenger noe bedre og mer profesjonelt.

 6. Stig Are sier:

  Forsøk www. steget.no – gratis i 6 måneder med et kjempebra brukergrensesnitt som gir deg god oversikt.

 7. Ron Holan sier:

  Jeg har brukt winvask, og det fungerte ypperli i sommer. Men jeg har ikke brukt det siden da, og nå klikker det helt. I det jeg forsøker å kjøre fakturaene så terminerer programmet bare! =/ Reinnstallerte og la inn kunder og faktura på nytt(et ork) og fremdeles ikke løst problemet. Prøvde så å komme inn på forumet dems, men mens da jeg skulle til å fullføre registreringen, så fikk jeg beskjeden «Die Robot» og deretter var jeg utestengt. PRøvde så i dag å ringe dem. Først fikk jeg kontakt med en hyggelig dame. Hun forsøkte å sette meg over til en annen som kanskje kunne hjelpe meg, men han var opptatt. ringte 3t senere og da var han opptatt enda. Nå får jeg bare beskjed om at ingen av de er tilgjengelige siste timen. *grud*

  Blir å prøve Faktura Larsen nå. GnuCASH ble for avansert =/

 8. ToreK sier:

  It-Larsen fungerer greit, men ble litt for simpelt for min del. Testet også Winvask men det ble for rotete og uoversiktelig for meg og min bruk. Bruker nå et som heter Cretica Faktura, og foreløpig virker det veldigt stabilt og raskt, og det er lett å bruke. Men det er desverre ikke gratis.

 9. Bark sier:

  Dere som sier at Faktura Larsen blir for simpelt, hva er det dere føler mangler? Jeg synes programmet dekker alle mine behov, eneste jeg kunne tenkt meg er muligheten for å bruke kid-nummer.

 10. Mons sier:

  Kan bare takke både for initiativet, tipsene. Det vil vel altid være spessielle behov, og tillpassninger, men når det er gratis så… På den andre side kan det jo være greit med noe som er enkelt istedefor overlesset som en del programvare synes å være.
  Takk igjen

 11. Nadia sier:

  Er det noen som vet om disse programmene kan brukes på Mac?
  Takk for hjelpen!

 12. admin sier:

  Desverre tror jeg ikke verken Faktura Larsen eller Winvask Nadia fungerer på Mac.

 13. Øystein sier:

  Lrsen faktura fungerer fint. Er det noen som kjenner til om det er mulighet for å legge inn flere firma eller foretak ?

 14. roger sier:

  norton blokkerte winvask som virus

 15. admin sier:

  Hmm det hørtes rart ut Roger. Noen andre som har opplevd dette? Jeg har søkt litt rundt og finner ingen plasser det står at det er noen ulumskheter med programmet. Sikker på at det ikke er Windows som varsler deg om at programmet kommer fra en ukjent utgiver eller noe?

 16. Bjørnar sier:

  Winvask har 2 virus i «winvask-faktura\buypluss.exe» filen. Dette er en nasty sak som heter «Infostealer.Banker.D» og er ifølge Norton omtrent så nasty som navnet høres ut.
  Jeg fant ut det bare ganske nylig dessverre fordi jeg kjørte AVG Free virus og den d…. fant ikke!!! det viruset.
  Hold dere unda begge de er mitt råd!!

 17. Roger sier:

  Noen som har prøvd «Sussy Gratis Faktura Program»?
  Link til programmet: http://3nett.com

 18. Faktura1.no er et gratis fakturaprogram på nett. Her kan du helt gratis opprette og sende fakturaer og holde orden på dine kunder. Krever ingen installasjon og du er i gang med fakturering i løpet av et par minutter.

 19. Jarle sier:

  Får ikke lastet ned Faktura Lasen fra It Pro……noen andre som har samme problem?

 20. admin sier:

  Hei Jarle, jeg testet linken nå og den virker da vitterlig hos meg!?

 21. Remi sier:

  Winvask har eg brukt lenge med suksess.

  Einaste er att det fungere dårlig på VISTA.

 22. Rolf sier:

  Hei, har brukt WinWask snart et år, men funkar dårleg, kundelister forsvinn, programmet kuttar ut uten varsel, kundetelefonen er uten nytte

 23. anthony sier:

  Hei, bare lurte på hvor Faktura Larsen lagres alle info til i windows vista? Jeg måtte formattere min OS harddrive så har mistet noe info men hadde tatt en back-up av av den OS harddrive partition. Kan ikke se at info om fakturaene, kunde liste osv er i denne mappen. Må man sette alle info inn på nytt? Jeg har alle PDF’er lagret…heldigvis. (beklager alle feil…Norsk er ikke lett for en Irsk mann). Takk.

 24. admin sier:

  Hei anthony, jeg tror selve databasen med fakturaer / kundelister etc. lagres i filen: programfiler/IT_Larsen/Faktura Larsen/INVOICE.mdb.

  Når du reinstallerer Faktura Larsen på nytt, kopierer du bare denne filen over i mappen på den nye installasjonen.

 25. Nadia sier:

  Hei!
  Takk for tilbakemeldinger alle sammen! Er det flere som har prøvd BAS21? Jeg holder på sjekke ut Faktura1.no
  så skal jeg se om det funker bra på min MacBookPro…

 26. Marianne sier:

  Hei. Jeg bruker e-conomic til fakturering og enkelt regnskap for mitt enkeltpersonforetak. e-conomic er ikke helt gratis – bare nesten;-) Har tidligere brukt gratis programmer, men erfarte trøbbel med support. e-conomic er billig, fungerer på Mac`en min og har super support. Anbefales!

 27. Andreas sier:

  ProFaktura (www.profaktura.no) fungerer veldig enkelt, og er faktisk helt gratis å bruke.

 28. geri sier:

  Jeg bruker : (www.matrix.no. Ikke gratis, men enkelt og effektivt.

 29. tore sier:

  Jeg bruker pdffaktura.no – også gratis.

 30. Susanne sier:

  Heisann!
  Takk for mange gode innspill! Jeg har nå endt opp med profaktura. Der fikk jeg inn logo, og ikke noe kluss med KID-nummer:)

 31. Susanne sier:

  Og funker på mac!

 32. TomAndre sier:

  Jeg bruker et som heter Cretica Faktura, det finnes også i gratisversjon

 33. admin sier:

  Hei Jan Roger. Jeg har aldri vært borti det programmet før. Kan du skrive litt mer om det?

 34. Stian sier:

  contafaktura.no er gratis, noen som har prøvd det?

 35. Åsmund Lindemann sier:

  Stian:
  Contafaktura virker nesten for godt til å være sant. Da er det jo desverre som oftest også det, men her tror jeg man har unntaket.
  Har kikket på og prøvd ut forskjellige fakturaprogrammer i 3 dager helt til jeg kom over Contafaktura. Nå tror jeg søket mitt er over. Har enda til gode å prøve det ut, men jeg har lest opp og ned i mente alt som står på nettsiden deres og jeg er fra meg av begeistring. Denne «fakturaskolen» (geniaalt!) de opererer med er jo lagd for en rookie som meg, og jeg tror det vil hjelpe meg stort på vei. I hvertfall til å styrke sjangsene mine fra å gå i de verste fellene =)

  Nå er jeg kanskje litt blendet av å endelig komme over noe jeg syntes virker bra (profaktura osv syntes jeg var altfor jalla). Derfor, om noen kan finne noe feil ved Contafaktura, vil jeg sette pris på en tilbakemelding.

 36. Heidi sier:

  Har prøvd litt av hvert men finner ikke noe som er enkelt men brukbart…og har ikke råd å kjøpe. Bruker Faktura larsen men er lei av bugsene. Trur jeg skal prøve Bas21 som et siste forsøk.
  Åsmund: Jeg har prøvd Contafaktura, det er samme folkan som har laget faktura larsen mener jeg at jeg leste et sted. Helt supert program og jeg var like begeistret som du helt frem til jeg skulle legge in den første fakturaen og det viste seg at det er kun 10 rader i fakturaen. Jeg skulle skrive ut en faktura der jeg trenge 43…

 37. admin sier:

  Heidi, Conta og Fakura Larsen er ikke samme folka..

 38. Hansson sier:

  Hei Heidi,
  hvis du skal ha mange fakturalinjer så er det helt greit å legge med spesifikasjonen på alle varelinjene med som et vedlegg. I selve fakturaen skriver du bare inn hovedsummene i hver moms-gruppe (hvis du fakturerer mer enn én mva-sats). Conta Faktura har støtte for å sende med vedlegg til hver faktura, eller du kan legge inn et standardvedlegg som kommer med hver gang. Vedlegg er spesielt nyttig for alle som jobber på timebasis og må legge ved en timeliste.

 39. Torstein sier:

  Er du hådverkerker burde du se på netbusiness.no. Der finner du gratis ordre og fakturasystem, der du kan skrive ordren både på mobiltelefonen og på internett.

  Systemet er svært enkelt å bruke, samtidig som det har en rekke avanserte funksjoner, som eksempelvis kunderabatter og ordremal.

  Finnes for vanlig mobiltelefon, Android og IPhone. Du finner instruksjoner på nettsidene.

  Det er mest tilleggsfunksjoner for Android, som eksempelvis har strekkodeleser og CRM-funksjoner.

 40. Torstein sier:

  Heidi,

  Systemet på NetBusiness.no har ingen bugs (ingen kjente ihvertfall). Systemet lar deg krysse av for at materiell og timer skal legges som vedlegg.

  Systemet har ubegrenset med rader, og det er er helt gratis for deg som en-bruker.

  Skriver du ofte de samme linjene på fakturaen til ulike kunder, kan du lagre ordren som en mal, som du kan hente opp. Kunderabattene legges automatisk på dersom kunden har rabatt på en eller flere av produktgruppene.

 41. Tonje sier:

  Sjekk ut Fakturanett.no – de har en gratis-versjon, inkassotjenester, varelager osv osv og funker på både Mac og PC 🙂

 42. anthony sier:

  ref til post: (admin23. september, 2010 klokken 12:08).
  Hei, her er hvor mann kan finne fram til alle data som er lagret i faktura larsen om du skal re-installerer eller back-up. I windows:

  C:\Users\ditt bruker navn\AppData\Local\VirtualStore\Program Files (x86)\IT Larsen\Faktura Larsen

  filen heter INVOICE.mdb. kopierer den for sikkerhets skyld! husk at du må velge vis alle filer i mappealternativer for å se appdata filen!!

  *dette er ikke det samme fil som er i programfiler mappe!!

 43. admin sier:

  Takk for et utrolig bra tips Anthony! Det er mange som har lurt på hvordan man tar backup av databasen til Faktura Larsen i Windows 7, og dette er løsningen.

 44. Tore Tolleifsen sier:

  Utrulig lettlært program for oss som ikkje orkar kompliserte ting 🙂 Fornøyd med Faktura Larsen! Halleluja

 45. Birger Svendsen sier:

  Hei,
  har nettopp lastet ned og gjort en veldig foreløpig test av Faktura Larsen – og for meg ser dette greit ut. Det eneste er layout på fakturaen – hos meg blir det kluss med linjene for Fakturadato, Forfallsdato og Vår ref, Deres ref. Ser ut som om kolonnene krasjer på et eller annet vis – noen som har tips til hvordan dette kan løses??
  Finnes det tilgang til denne rapporten slik at en kan gjøre endringer selv på malen?

  Savner også å kunne legge in logo – det burde det ha vært mulighet for – eller er det noe jeg har oversett?

 46. Kapibara sier:

  Jeg kan ikke se at noen har nevn nettfaktura.net… Denne er kjempebra!!

 47. Kari Christensen sier:

  Startet friskt opp med gratisprogrammet Conta i januar 2012, men etter bare 1 faktura begynte det å svikte. Faktura nr. 2 kan ikke lagres i PDF og skrives ut, tross gjentatte forsøk . Irriterende – det ser ut som de legger opp til at du skal kjøpe tjenester isteden. Jeg jobber på iMac, men det så ikke ut til å være noe problem i starten. Nå er jeg mer skeptisk, prøver gjerne ProFaktura eller Fakturanett istedet. Andre som har samme problemet med Conta ?

 48. Dette problemer er ikke kjent for oss. Ble fakturanr 2 laget? Når du har laget faktura får du opp 3 ulike alternativer som fakturaen kan sendes på:
  1: sende per e-post
  2: Skrive ut på egen PC / printer
  3: La Conta Postlegge faktura for deg (kr 29,-)

  Hvis du vil se fakturaen i ettertid så kan du gå på fakturadetaljer å laste ned som PDF

  Send gjerne en e-post til kundeservice@conta.no hvis det ikke løser seg.

 49. Per volley sier:

  Bruker profaktura.no, det funker supert!

 50. Arild sier:

  Har brukt Faktura Larsen i mer enn 5 år nå. Koster ikke en krone og dekker absolutt alt til mitt bruk. Med Anthonys metode lenger opp her, så får jeg til å ta backup av alle fakturaene jeg har sendt ut også. En enda enklere måte å gjøre det på er å lagre regningen som pdf etter at du har laget den. Brenn alle disse pdf-filene på en cd, så har du backup selv om du ikke har programmet installert. Ja, det finnes mange nye lovende programmer som feks Conta (som også er uten kostnad), men hvorfor skal jeg bytte når systemet jeg har fungerer prikkfritt?

 51. Kjell sier:

  Noen som har vært borti DI-Office Fakturering?

 52. Bevisst sier:

  Folkens, det kan våre smart å se på hvilke behov man har før man
  velger programvare. Jeg synes det blir for mye fokus på pris i denne
  diskusjonen. Det er ikke bare pris som er viktig! Billig kan være dyrt
  om programmet har mangler som gjør at du kaster bort unødvendig tid.

  Tid er penger! Et lite enkeltpersonforetak innen konsulentvirksomhet
  med få kunder har helt andre behov enn et stort konsern som sender
  tusenvis av fakturaer i måneden.

  Sjekkliste:
  Finnes det support? Hva koster support?
  Er utgiver et solid foretak som eksisterer om noen år, og dermed
  kontinuerlig oppdatert?
  Følger programmmet siste krav til bokføringsloven?
  Kredittsjekk i programmet?
  Går det an å generere pdf, eller sende via mail?
  Støtte for EHF
  Frihet i utforming av faktura (logo etc.) Flere ark med spesifikasjoner
  Støtte for kidnummer
  Støttes månedlig betaling? (abonnement etc)
  Avtalegiro?
  Godt vareregister
  Godt kunderegister
  Automatisk purring
  Støttes delbetaling?
  Fungerer på flere plattformer (PC, Mac)
  Hvilke rapportmuligheter finnes?
  Ulike momssatser (ikke bare 25%)
  Går det an å importere data fra gamle systemer
  Faktura til utlandet?
  Backup

  Noe jeg har glemt?

 53. Torbjørn sier:

  Anbefaler dokus.no. Alltid tilgjengelig og koster bare 8 kr. pr. sendte faktura. Har brukt det selv i flere år, og er meget godt fonøyd!

 54. Robert sier:

  Noen som har vært borti noe program en kan laste og bruke i Linux?
  Har lett i alle krinkler og kroker uten å finne noe..

 55. Einar sier:

  Jeg er ganske sikker på at det ikke eksisterer noen Norske fakturaprogram for Linux Robert. Alternativet er å bruke et webbasert program, da spiller det ikke noen rolle hvilket operativsystem du bruker.

 56. Robert sier:

  Det jeg og har kommet frem til. Finfaktura finnes jo men utviklingen stoppet i -09 og det er ikke bra til mitt bruk.
  Men er jo litt rart ettersom linuxbrukere lager alt mulig rart av programmer og er brennsikker på at mange av dem har laget et system til eget bruk :p

 57. Einar sier:

  Ja det er rart Robert, ser dessuten på flere utenlandske forum at det etterlyses et slik program på Engelsk. Tror jaggu ikke det finnes noe på Engelsk heller…

 58. Dag sier:

  Har brukt nettfaktura.net i mange år uten problem. Men nå er jeg i trøbbel. Har bedt om nytt passord, men får ingen respons fra support på email. Det er ingen telefonnummer å ringe. Nå har jeg ikke adgang til tjenesten lenger….frustrerende! Vet noen om et nummer jeg kan ringe dem på? Hjelp!!!

 59. Einar sier:

  Hei Dag, det er jo bare å bytte til et annet program. Regner med du har printet ut kopi til deg selv av alle fakturaene så langt….

 60. Winvask sier:

  Jeg har brukt winvask gratis versjon i mange år, har nå oppgradert til + versjonen (kr 990.-)
  fordi jeg trengte litt ekstra funksjoner. Ingen problemer oppstod, alle gamle data som var i gratis versjonen var der forsatt i + versjonen. Har nå fakturert 5179 fakturaer uten problemer.
  winvask anbefales. !!!!

 61. Rune sier:

  Hva er forskjellen på Winvask gratisversjon og betalversjon?

 62. winvask sier:

  Hei Rune Du kan lese om fordelene betalversjonen har på denne linken.
  http://www.winvask.no/WinVask/PAGE_main/zBIAAF1ox75HakN2ak9BQkVZBgA?A9L1

 63. Arild sier:

  Jeg holder en knapp på Faktura Larsen.

 64. Lars Olav sier:

  Til Winvask: Hvorfor skal jeg bruke et betalingsprogram når det finnes så mange bra alternativer som er gratis? Conta og Faktura Larsen m. flere.

 65. Lars Erik sier:

  Anbefaler å sjekke ut sendregning.no som er et nettbasert program med mulighet til å sende regning, purring m.m. Kan sendes via epost eller vanlig post.

 66. Einar sier:

  Så vidt jeg vet koster det penger å bruke Sendregning.no Lars Erik? Tema for denne diskusjonen var egentlig kostnadsfrie faktureringsprogrammer.

 67. Marianne sier:

  Jeg har brukt gratis programmet til Conta faktura i 4 mnd nå og er kjempefornøyd på alle måter. Ingen bugs, rask og hyggelig kundeservice. Jeg jobber på Mac, men har ikke hatt noen problemer med fakturering, lagring etc. Kan anbefales!

 68. Karin Erichsen sier:

  Fungerer dette programmet på Mac ?

 69. Einar sier:

  Karin: Alt foregår i nettleseren, så det er plattformuavhengig (hvis det er Conta du sikter til).

 70. JP Loken sier:

  Først: Takk til bloggeren og de andre som har gitt meg verdifull oppstartshjelp her.
  Jeg fakturerer enkle håndverkertjenester og har ikke materiallager.
  Krav om EHF-faktura til offentlige myndigheter gjorde at jeg gikk over til Conta Faktura i år. (Ingen tilslag fra det offentlige i år, så jeg vet ikke hvordan EHF fungerer i praksis i Conta Faktura.)
  Har altså brukt Conta Faktura i et halvt år. Stabilt. En ledes gjennom registreringen på en måte som ikke gir rom for feilgrep. Enkelt å manøvrere i, og gir god oversikt. Jeg har gått fra Windows til Linux, og programmet fungerer helt upåklagelig for begge systemene.
  Anbefales!
  I fjor brukte jeg Faktura Larsen hele året. Enkelt å sette opp og lære, oversiktlig og stabilt. En liten trykkfeil i oppsettet som nevnt av andre her.
  Likevel, anbefales!
  For fire år siden begynte jeg å bruke WinVask faktura. Programmet er mer funksjonsrikt enn de ovennevnte. Siden jeg da ikke hadde greie på regnskap og fakturering ble det en noe bratt læringskurve innledningsvis. Hadde aldri problemer med stabilitet. (En slektning som fører hele regnskapet sitt selv syntes WinVask var enkelt.)
  WinVask anbefales! Hadde jeg hatt mer avanserte behov, hadde jeg fortsatt med det.

 71. Ola sier:

  Funker Faktura Larsen like godt i Windows 8 som i Windows 7?

 72. Linuxlarsen sier:

  Så på en forum her et tips for å få Faktura Larsen til å fungere i Linux. Kjør kommandoen: sh winetricks corefonts mdac28 jet40 msxml4 og installer deretter programmet. Verdt et forsøk (har ikke testet det selv enda, da jeg ikke har noen maskiner med Linux tilgjengelig for øyeblikket).

 73. Jan sier:

  Både Faktura Larsen og Conta Faktura er bra OG kostandsfrie. Ikke en uvesentlig detalj! Skjønner egentlig ikke hvorfor noen skulle bruke penger på noe annet (fakturadel inkludert i regnskapsprogrammet er selvsagt en annen sak.)

 74. iNAi.no sier:

  debet.no som er oppfølgeren til fakturalarsen.no (virker det som) har fått en overhaling.
  Anbefaler det for små til middels store; man bør kjøre en sikrere rute og betale bittelitt dersom man har mange faktura pr mnd.
  🙂

  PS: Flott tråd som ga meg en liten oppdatering på markedet!

 75. Lasse bakken sier:

  Hei dette programmet har funket kjempe fint! Men kommet på faktura nr 315, alle fakturaer etter dette kommer ikke fakturaen inn i faktura arkivet , noen som har noe forslag

 76. Kristen G sier:

  Jeg har brukt WinVask en del, og er egentlig sort sett fornøyd med det. For en liten pengesum fikk jeg muligheten til å massefakturere, noe som forenkler det å sende ut 80 like fakturaer. Lage sikkerhetskoper er enkelt, men å legge dem tilbake er ikke så enkelt nei… Jeg leverer også vare og tjenester til det offentlige, og en del andre som ønsker å få fakturaene i som EHF. Denne tjenesten tilbyr ikke WinVask gratis ser jeg. Tester derfor ut Conta Faktura nå, og kommer til å gå over til det. Enkelt å bruke, greit at det er nettbasert, slipper å tenke på sikkerhetskopier, og så er det gratis! Håper imidlertid at de også kan tilby massefakturering etterhvert.

 77. Fredrik Lund sier:

  Jeg trenger å fakturere i Nok, Eur og Usd, kan Faktura Larsen håndtere det ??

 78. KI sier:

  Mener å huske at man kan velge engelsk som språk. Vet ikke om valuttavalg.

 79. Leif sier:

  Ser at det stadig kommer nye fakturaprogram på markedet når det allerede finnes så mange å velge i. Hvorfor? Bringer de noe nytt til bordet, eller er de nesten like alle sammen?

 80. Frank sier:

  Hei.

  Får man teksten på engelsk i Conta, når man fakturerer utenlandske kunder?

  (Har en salig blanding av norske og utenlandske kunder).

 81. Vidar sier:

  «Får man teksten på engelsk i Conta, når man fakturerer utenlandske kunder?»

  @Frank, ja du kan lage fakturaer på Engelsk i Conta er en egen knapp til og bytte språk.

 82. Utviklingen av «Fryktelig Fin Faktura» (finfaktura) startet opp igjen for snart 2 år siden. Prosjektsidene er flyttet til SourceForge: https://sourceforge.net/projects/finfaktura/

  Programmet er fortringsvis for GNU/Linux, da den nye utvikleren kun kjører det selv.

 83. Gabriel sier:

  conta faktura, et brukervennlig faktureringsprogram! 10 poeng ! 🙂

 84. Ronald sier:

  Jeg vil anbefale Standard Økonomi. Veldig lett å opprette fakturaer, oversikt over leverandørfakturaer, varelager, kunde ++

  Programmer er tilgjengelig på Android, Windows, Mac, Ipad, Linux.

  Verdt å ta en titt på in-appene de leverer. Gratis å fakturere.

  http://standard-accounts.com/nor/

 85. Kristine M sier:

  Conta Faktura er ikke lenger helt gratis. Fra 4. november 2017, skal de ha betalt pr.faktura som sendes pr. e-post.

 86. Jan sier:

  Conta Faktura er fremdeles helt gratis. Du kan bruke programmet så lenge du vil og lage så mange fakturaer du vil helt gratis. Du kan skrive ut fakturaene eller laste de ned i PDF og sende de på e-post selv uten at det koster en krone.

 87. Haugen sier:

  Vi bruker BAS21 til både regnskap og fakturering for vår nettbutikk. Helt fantastisk og helt gratis. Kan brukes både for Windows, Mac og Linux. Gode forum for spørsmål og svar. Oppdateres hele tiden. Helt utrolig at dette er gratis.
  http://www.bas21.no

Legg igjen en kommentar